Het bouwen van woningen en appartementen gaat niet alleen maar om stenen stapelen en bezig zijn met cement. Wij bouwen de woon- of werkplek van mensen. De plek waar ze met plezier oud willen worden of carrière willen maken. Ons werk heeft ook invloed op de mensen die om de bouwplaats heen wonen. Dat besef in combinatie met onze West-Friese mentaliteit ‘afspraak is afspraak’, is voor ons bouwen met de hoogste kwaliteit. Wegens het groeiende aantal projecten zijn wij per direct op zoek naar:

 

Voormannen

Bij ons kun je volop aan de slag bij diverse aansprekende projecten in de regio Noord-Holland. Als Voorman ben je betrokken bij alle voorkomende werkzaamheden op de bouwplaats en bewaak je samen met de uitvoerder de veiligheid, kwaliteit en planning tijdens de uitvoering. Bij afwezigheid van de uitvoerder neem je zijn of haar taken tijdelijk waar.

Functie eisen

Voor de uitdagende rol van Voorman zoeken we iemand met aandacht voor het proces, die graag in een team werkt, daadkrachtig is en besluiten neemt. Ben jij de kandidaat die we zoeken en ben je in het bezit van een VCA-VOL diploma en BHV- of EHBO-diploma? Of wil je daarvoor opgeleid worden?

Wij bieden

• Een uitdagende en afwisselende functie.
• Een daadkrachtige organisatie met korte lijnen en goede werksfeer.
• Goede beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie over deze vacature verwijzen wij je naar onze website Vacatures | Bot Bouw. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Je reactie kun je per e-mail sturen aan personeelszaken@botbouw.nl. Voor meer informatie over de functie kun je ook contact opnemen met Miranda Edens via tel.nr. 06 80 16 54 55.