Bot Bouwgroep
K.P.C. de Bazelweg 2
Postbus 15, 1700 AA Heerhugowaard
072-5752700

Mijn Eigen Gerijde Huis

Naar eigen wens

Een woning die past bij je levensstijl en voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Het is een droom die werkelijkheid wordt. Door te variëren, te spelen met materialen en mogelijkheden ontstaat een spannende mix van huizen, gebaseerd op een basisprincipe maar variabel invulbaar. De wensen van de opdrachtgever en/of eindgebruiker zijn leidend en bepalend voor de uitvoering.

Flexibel

Door in elke dimensie een aantal keuzes te bieden is Mijn Eigen Gerijde Huis een schakering van mogelijkheden. Zo ontstaat een veelheid aan uiterlijkheden: in hoogte, stijl, oppervlakte, gevelbekleding of dakconstructie. Door te schuiven met de elementen krijgt Mijn Eigen Gerijde Huis op papier al gestalte.

Modern of klassiek

Mijn is traditioneel, mijn is klassiek of mijn is modern. De een houdt van oud, de ander van nieuw. Daarom bepaalt de nieuwe bewoner het karakter van zijn/haar eigen gerijde huis zelf.

Uniek

Door telkens een element uit de verticale kolom met een uit de horizontale rij te combineren, krijgt Mijn Eigen Gerijde Huis langzaam maar zeker een eigen karakter. Op deze manier kunnen er 30 verschillende aangezichten ontstaan.

Zelf indelen

Daar de keuken en daar de slaapkamer. In de doorsnee rijtjeswoning is dat een opgelegd pandoer. Mijn Eigen Gerijde Huis maakt daar een einde aan. De nieuwe bewoner kan zelf kiezen voor een bepaalde indeling.

Duurzaam

Mijn Eigen Gerijde Huis biedt maximaal comfort en bovendien, door de juiste keuze van regeling voor verwarming en ventilatie, een aantal energiebesparende opties. Zonnecollectoren met boiler of ventilatie met warmteterugwinning. De nieuwste snufjes op het gebied van energiebesparing liggen binnen handbereik.