Het bouwen van woningen en appartementen gaat niet alleen maar om stenen stapelen en bezig zijn met cement. Wij bouwen de woon- of werkplek van mensen. De plek waar ze met plezier oud willen worden of carrière willen maken. Ons werk heeft tevens invloed op de mensen die om de bouwplaats heen wonen. Dat besef in combinatie met onze West-Friese mentaliteit ‘afspraak is afspraak’, is voor ons bouwen met de hoogste kwaliteit. Het aantal projecten dat wij realiseren, groeit hard. Kom daarom bij Bot Bouw in Heerhugowaard werken als:

Projectvoorbereider

Als projectvoorbereider werk je in de contractfase van het project nauw samen met de kostendeskundige om in goed overleg met de klant de leveromvang van het project met bijbehorende aanneemsom overeen te komen.

In de uitwerkingsfase bepaal je de optimale bouwmethodiek, maak je een ontwerp voor de bouwplaatsinrichting en de uitvoeringsplanning, verzorg je samen met de kostendeskundige de kostprijsbegroting en doe je offerteaanvragen bij onderaannemers en leveranciers.

Tevens ben je in de uitwerkingsfase verantwoordelijk voor het bepalen van de uitgangspunten voor het ontwerp en het tekenwerk. Jij coördineert dat deze goed worden verwerkt in de uitvoeringsontwerptekeningen. Na controle draag jij dit tekenwerk over aan de projectorganisator die samen met de werkvoorbereider het tekenwerk definitief afrondt.

Het onderhouden van een goed klantcontact tijdens de uitwerkingsfase is een vereiste. Ook in situaties waarbij de klant anders denkt en doet dan jij zelf. Aan jou de taak om samen een goede oplossing te vinden. Zo wordt er een basis gelegd voor een opvolgend project en daarmee een duurzame klantrelatie tussen jou en de klant.

Met jouw ervaring en deskundigheid bewaak je de hoofdlijnen en heb je oog voor het goed en nauwgezet doorlopen van het voorbereidingsproces. Deze optimale aansturing geeft rust en beheersing in de voorbereiding en leg je de basis voor een perfecte start van het project in de uitvoeringsfase.

Wanneer de situatie daar om vraagt durf je in te grijpen en besluiten te nemen om zo de projectvoorbereiding bij te sturen om het gewenste resultaat te behalen.

Wat heb je nodig?

  • Diploma HBO Bouwkunde, dan wel gelijkwaardig niveau
  • Enige jaren ervaring als uitvoerder en/of werkvoorbereider
  • Bouwtechnisch en financieel inzicht
  • Affiniteit met automatiseringssystemen en kennis van BIM

Versterk jij ons bedrijf met deze kwaliteiten?

Ben jij daadkrachtig, resultaatgericht en kun je zelfstandig werken? Sta je voor je werk, heb je goede contactuele eigenschappen en ben je ook een teamspeler? Wil jij ons team versterken met jouw diepgaande deskundigheid inzake bouwmethodieken en logistiek vraagstukken? Stuur dan jouw reactie voorzien van CV per e-mail aan personeelszaken@botbouw.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Miranda Edens via tel.nr. 06-80165455.