Het bouwen van woningen en appartementen gaat niet alleen maar om stenen stapelen en bezig zijn met cement. Wij bouwen de woon- of werkplek van mensen. De plek waar ze met plezier oud willen worden of carrière willen maken. Ons werk heeft ook invloed op de mensen die om de bouwplaats heen wonen. Dat besef in combinatie met onze West-Friese mentaliteit ‘afspraak is afspraak’, is voor ons bouwen met de hoogste kwaliteit. Het aantal projecten dat wij realiseren, groeit hard. Kom daarom bij Bot Bouw in Heerhugowaard werken als:

Projectorganisator

Als projectorganisator geef je leiding aan de werkvoorbereiders die de globale planning en bouwmethodiek van een project uit de voorbereidingsfase in detail uitwerken. Jullie ronden de uitvoeringsontwerptekeningen definitief af en controleren de productietekeningen van leveranciers en onderaannemers. Want een goede voorbereiding is immers het halve werk!

Je legt de onderaannemers vast en werkt inkoopopdrachten uit voor je projecten. Je werkt samen met vele externe partners en weet vanuit de Westfriese mentaliteit ´afspraak is afspraak´, de hoogste kwaliteit neer te zetten.

Als projectorganisator werk je nauw samen met de hoofduitvoerder. Samen optimaliseren jullie de projectvoorbereiding en de uitvoeringsplanning. Om die vervolgens te bewaken tijdens de realisatiefase.

Je werkt in een vast team en hebt nauw contact met je teamgenoten. Jouw optimale aansturing van de werkvoorbereiding geeft rust in de uitvoering. Je bent kritisch en denkt voortdurend na over hoe het beter kan. Jouw ervaring en kundigheid brengt je op een enthousiaste manier over op de werkvoorbereiders van de projecten waar jij leiding aan geeft.

Wat heb je nodig?

  • Diploma HBO Bouwkunde, dan wel gelijkwaardig niveau
  • Enige jaren ervaring als uitvoerder en/of werkvoorbereider
  • Bouwtechnisch en financieel inzicht
  • Affiniteit met automatiseringssystemen en kennis van BIM

Versterk jij ons bedrijf met deze kwaliteiten?

Kun je snel schakelen en heb je goede contactuele eigenschappen, straal je autoriteit uit kun je voortdurend het overzicht houden? Ben je een teamspeler en weet je samen met collega’s een oplossing te bedenken als iets niet volgens plan verloopt? Stuur dan jouw reactie voorzien van CV per e-mail aan personeelszaken@botbouw.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Miranda Edens via tel.nr. 06-80165455.