Projectontwikkelaar

De krapte op de woningmarkt is groot. Jongeren kunnen geen eigen huis kopen. Ouderen kunnen niet doorstromen. Er zijn snel veel extra nieuwbouwwoningen nodig. En dus goede ontwikkelplannen. Help jij ons mee de bouwproductie te versnellen? Kom bij Bot Bouw in Heerhugowaard werken als: 

Projectontwikkelaar

Als projectontwikkelaar ben je bij ons verantwoordelijk voor de ontwikkeling van projecten vanaf acquisitie en SO-fase. Je bent creatief, proactief en flexibel en weet samen met het team voor iedere locatie een passend woonproduct te bedenken en sluitend te maken in een winstgevende businesscase. Dit kunnen nieuwbouw- en transformatieprojecten zijn die voor eigen rekening en risico worden ontwikkeld, of projecten in opdracht van een belegger, ontwikkelaar, gemeente, corporatie of zorginstelling. Het gaat vooral om woningen en appartementen.

We zoeken een nieuwe collega voor onze ontwikkelingstak. Iemand die vragen stelt. Wil weten waarom dingen gaan zoals ze gaan. Die door wil groeien in de wetenschap dat hij of zij de verantwoordelijkheid voor onze projecten kan dragen. In je dagelijkse werk breng je ontwikkelprojecten van initiatief naar realisatiefase met de juiste afstemming tussen product, doelgroep, locatie en markt. Daarbij stuur je architecten, adviseurs en aannemers aan over het ontwerp, kaders en realisatie. Ook overleg je regelmatig met gemeentes en overige instanties over randvoorwaarden en vergunningen. Je zet financiële analyses op en bewaakt de haalbaarheid van projecten en zorgt voor de afstemming met in- en externe partijen en betrokkenen.

Wat heb je nodig?

  • Minimaal hbo, richting Bouwkunde of Vastgoed(management)
  • Een bouwtechnische opleiding is een pré
  • Werkervaring bij een ontwikkelaar/ontwikkelende aannemer
  • Technisch en financieel/cijfermatig inzicht
  • Kennis van de regelgeving binnen de bouw
  • Sterke commerciële en communicatieve vaardigheden
  • Affiniteit met automatiseringssystemen


Versterk jij ons bedrijf met deze kwaliteiten?
Denk jij in concepten en kun jij met jouw doorzettingsvermogen anderen motiveren? Wil jij samen met ons werken aan grootschalige en kleinere projecten in zowel binnen- als buitenstedelijke gebieden? Stuur dan jouw reactie voorzien van CV per e-mail aan personeelszaken@botbouw.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda Edens via tel.nr. 06-80165455. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.