Het ontwikkelen en bouwen van woningen en appartementen gaat niet alleen om stenen stapelen en bezig zijn met cement. Wij bouwen de woonomgeving van mensen. Dat besef in combinatie met onze West-Friese mentaliteit ‘afspraak is afspraak’ maakt dat wij woningen bouwen waar mensen met veel plezier in wonen. Het aantal projecten dat wij realiseren, groeit hard. Kom daarom bij Bot Bouw in Heerhugowaard werken als:

Projectontwikkelaar

Als Projectontwikkelaar ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van projecten vanaf initiatief tot en met de verkoopfase. Dit zijn nieuwbouwprojecten die voor eigen rekening en risico worden ontwikkeld als ook projecten in opdracht van een belegger, ontwikkelaar, gemeente, corporatie of zorginstelling. De nadruk ligt op woningbouw. Je rapporteert aan de ontwikkelingsmanager.

Jouw takenpakket bestaat uit het aansturen van het ontwerpteam en het optimaliseren van het project. Daarnaast overleg je met de opdrachtgever, gemeenten en overige instanties over voorwaarden en vergunningen. Het opzetten van financiële analyses en het monitoren van de haalbaarheid van projecten is tevens onderdeel van je functie.

Je werkt in een vast team en hebt nauw contact met je teamgenoten. Je bent creatief, proactief en weet samen met het team voor iedere locatie een passende woning te bedenken en sluitend te maken in een winstgevende businesscase. Jouw ervaring en kundigheid breng je op een enthousiaste manier over op je collega’s.

Wat heb je nodig?

  • Minimaal HBO-diploma bouwkunde of vastgoed(management)
  • Ervaring in een soortgelijke functie bij een ontwikkelaar/ontwikkelende aannemer

Versterk jij ons bedrijf met deze kwaliteiten?

Denk jij in concepten en heb je goede contactuele eigenschappen, ben je daadkrachtig en kun je voortdurend het overzicht houden? Wil jij samen met ons werken aan grootschalige en middelgrote projecten? Stuur dan jouw reactie voorzien van CV per e-mail aan personeelszaken@botbouw.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Miranda Edens via tel.nr. 06-80165455.