Projectmanager

De krapte op de woningmarkt is groot. Jongeren kunnen geen eigen huis kopen. Ouderen kunnen niet doorstromen. Er zijn snel veel extra nieuwbouwwoningen nodig. En dus goede, haalbare ontwerpen. Help jij ons mee de bouwproductie te versnellen? Kom bij Bot Bouw in Heerhugowaard werken als: 

Projectmanager

Als projectmanager ondersteun je de ontwikkelingsmanager bij de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten vanaf acquisitie en SO-fase tot en met de DO-fase. Je bent doelgericht, proactief en flexibel en weet binnen het team de ontwikkeling te vertalen naar een technisch en financieel haalbaar ontwerp. Dit kunnen nieuwbouw- en transformatieprojecten zijn die voor eigen rekening en risico worden ontwikkeld, of projecten in opdracht van een belegger, ontwikkelaar, gemeente, corporatie of zorginstelling. Het gaat vooral om woningen en appartementen.

Dagelijks werk je samen met het ontwerpteam aan diverse opdrachten. Je zet financiële analyses op en bewaakt de haalbaarheid van projecten en zorgt voor de afstemming met in- en externe partijen en betrokkenen. We zoeken een nieuwe collega voor onze ontwikkelingstak. Iemand die vragen stelt. Wil weten waarom dingen gaan zoals ze gaan. Die door wil groeien in de wetenschap dat hij of zij de verantwoordelijkheid voor onze projecten kan dragen.

Wat heb je nodig?

  • Minimaal hbo, richting Bouwkunde of Vastgoed(management)
  • Bouwtechnische kennis is een vereiste
  • Werkervaring bij een ontwikkelaar/ontwikkelende aannemer
  • Technisch en financieel/cijfermatig inzicht
  • Kennis van de regelgeving binnen de bouw
  • Sterke commerciële en communicatieve vaardigheden
  • Affiniteit met automatiseringssystemen


Versterk jij ons bedrijf met deze kwaliteiten?
Heb jij doorzettingsvermogen, ben je oplossingsgericht en breng je projecten doelmatig verder? Wil jij samen met ons werken aan grootschalige en kleinere projecten in zowel binnen- als buitenstedelijke gebieden? Stuur dan jouw reactie voorzien van CV per e-mail aan personeelszaken@botbouw.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda Edens via tel.nr. 06-80165455.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.