Het ontwikkelen en bouwen van woningen en appartementen gaat niet alleen om stenen stapelen en bezig zijn met cement. Wij bouwen de woonomgeving van mensen. Dat besef in combinatie met onze West-Friese mentaliteit ‘afspraak is afspraak’ maakt dat wij woningen bouwen waar mensen met veel plezier in wonen. Het aantal projecten dat wij realiseren, groeit hard. Kom daarom bij Bot Bouw in Heerhugowaard werken als:

PROJECTLEIDER UITVOERING

Als projectleider uitvoering heb je de eindverantwoordelijkheid voor de projecten in de uitvoeringsfase. Je bewaakt de overeengekomen contractuele bouwplanning en het bouwbudget. Je werkt samen met vele externe partners en weet vanuit de Westfriese mentaliteit ´afspraak is afspraak´, de hoogste kwaliteit neer te zetten. Dit combineer je met het onderhouden van een goed klantcontact tijdens en na het project om zo te werken aan een stevige klantrelatie die op termijn nieuwe opdrachten genereert.

Als projectleider uitvoering werk je nauw samen met de projectleider voorbereiding (verantwoordelijk voor de contractfase en de voorbereidingsontwerpfase). Samen geven jullie leiding aan het gehele voorbereidings- en productieteam en realiseren jullie een bouwomzet van circa € 50 miljoen op jaarbasis.

Als projectleider uitvoering geef je direct leiding aan één of meerdere hoofduitvoerders en één of meerdere projectorganisatoren en indirect aan de uitvoerders, werkvoorbereiders en bouwplaats medewerkers. Door onze team structuur heb je als eindverantwoordelijke veel ruimte om je met de hoofdzaken bezig te houden en tijdig (bij) te sturen waar dit nodig is. Zijn er knelpunten of problemen? Dan stuur jij je hoofduitvoerders en projectorganisatoren aan en zorg je dat ze worden opgelost. We zoeken dus iemand die van aanpakken weet, snel kan schakelen, alles goed kan overzien en de eindverantwoordelijkheid in de uitvoering van meerdere grote projecten kan dragen.

Een belangrijke gezamenlijke verantwoordelijkheid met de projectleider voorbereiding is tevens het op sterkte houden van het gehele team en het vergroten van de zelfstandigheid van jullie team. Jullie zorgen samen voor een goede kwalitatieve en kwantitatieve bezetting. Dit geeft rust in de uitvoering en houdt de werkdruk voor iedereen op een gezond niveau.

WAT HEB JE NODIG?

  • Diploma HBO Bouwkunde, dan wel gelijkwaardig niveau
  • Enige jaren ervaring als hoofduitvoerder of projectorganisator
  • Bouwtechnisch en financieel inzicht
  • Affiniteit met automatisering en kennis van BIM

VERSTERK JIJ ONS BEDRIJF MET DEZE KWALITEITEN?

Kun je snel schakelen en heb je goede contactuele eigenschappen, straal je autoriteit uit kun je voortdurend het overzicht houden? Ben je een teamspeler en weet je samen met collega’s een oplossing te bedenken als iets niet volgens plan verloopt? Stuur dan jouw reactie voorzien van CV per e-mail aan personeelszaken@botbouw.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Miranda Edens via tel.nr. 06-80165455.