Woningen Neck | Bot Bouw
349109
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-349109,eltd-cpt-1.0,,moose child theme-child-ver-1.0,moose-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,grid_1000,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Woningen Neck

Project beschrijving

Gerealiseerd aan de dijk langs de Jisper ringvaart in Neck negen vrijstaande woningen in twee verschillende typen. 4 woningen van het type Kapberg en 5 woningen van het type Dwarskap, met ruimte voor parkeren, mogelijkheid voor een siertuin en een prettige maat voor een terras.  De uitstraling van deze twee woningtypen verschillen wezenlijk.

Om de klimaatverandering in de toekomst beheersbaar te maken is er ook bij Bot Bouwgroep gestreefd naar duurzaamheid en het beperken van energieverbruik. In het ontwerp is dan ook rekening gehouden met de energieprestatie en duurzaamheid van de woningen. Mede door toepassing van o.a. zeer hoogwaardig isolatiepakket in vloer, gevel en dak, kunststof ramen en deuren met dubbele kierdichting, hoogrendement ketel, HR++ glas, ventilatiesysteem met drukgeregelde ventilatieroosters en onderhoudsarme materialen.

Project gegevens
Locatie

Neck

Opdrachtgever

Bot Bouw Initiatief

Architect

Jan Rietvink