Urban Connection Heerhugowaard | Bot Bouw
352477
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-352477,eltd-cpt-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child theme-child-ver-1.0,moose-ver-3.4, vertical_menu_with_scroll,grid_1000,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Urban Connection Heerhugowaard

Project Description

Urban Connection, op het meest zuidelijke punt van Beveland, markeert een bijzondere plek in Heerhugowaard. De functionele diversiteit van Beveland zorgt voor een sterke hechting aan de aansluitende woonbuurten en veel interactie. In die zin is het een van de meer moderne bedrijventerreinen in Nederland. Daarom ligt een hedendaagse invulling voor de hand, met bedrijvigheid in de plint en wonen erboven. Bot Bouw heeft het initiatief genomen om deze locatie in ontwikkeling te nemen.

Met een hoogteaccent op de hoek van de Westtangent ligt het gebouw deels met zijn voeten in het water. De plint wordt benut voor een bedrijvencentrum, waarbinnen vergaderruimtes worden gedeeld, werkplekken worden verhuurd, samen wordt geluncht en zoveel mogelijk naar synergie wordt gezocht tussen de verschillende gebruikers. De woninggebouwen liggen rond een hof. Ze huisvesten betaalbare huur- en koopwoningen met een rijke variatie aan woontypes.

In samenwerking met de gemeente verwacht Bot Bouw de ontwikkeling in de komende maanden verder concreet vorm te kunnen geven.

Project Details

Locatie

Heerhugowaard