Ontwikkelingsmanager

De krapte op de woningmarkt is groot. Jongeren kunnen geen eigen huis kopen. Ouderen kunnen niet doorstromen. Er zijn snel veel extra nieuwbouwwoningen nodig. En dus goede, haalbare ontwerpen. Help jij ons mee de bouwproductie te versnellen? Kom bij Bot Bouw in Heerhugowaard werken als

Ontwikkelingsmanager

Als ontwikkelingsmanager ontwikkel je nieuwe bouwprojecten en pak je deze trajecten op vanaf acquisitie en conceptfase tot en met VO. Dit kunnen nieuwbouw- en transformatieprojecten zijn die voor eigen rekening en risico worden ontwikkeld, of projecten in opdracht van een belegger, ontwikkelaar, gemeente, corporatie of zorginstelling. Het gaat vooral om woningen en appartementen.

Je bent de leidinggevende spin in het web. Je bent in staat conceptueel te denken en hebt een gezonde dosis creativiteit. Je ontwikkelt schetsplannen, beoordeelt de technische en financiële haalbaarheid en verkoop/verhuurbaarheid van jouw projecten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de samenwerking met o.a. opdrachtgevers, gemeenten en omwonenden/participanten. Naast je technische, financiële en marktdeskundige inbreng zal er zeker een beroep worden gedaan op je communicatieve vaardigheden, organisatievermogen en zorgvuldigheid. Je zorgt voor een goede overdracht naar de projectontwikkelaars. Ook doe je voorstellen die kunnen leiden tot verbeteringen. We zoeken iemand die vragen stelt, maar ook antwoorden heeft en de verantwoordelijkheid voor onze projecten kan en wil dragen.

Wat heb je nodig?

  • Afgeronde hbo-opleiding of WO, richting Bouwkunde of Vastgoed(management)
  • Diepgaande deskundigheid over alle aspecten van de bouwomgeving
  • Ruime ervaring in een soortgelijke functie bij een ontwikkelaar/ontwikkelende aannemer
  • Technisch, juridisch en financieel/cijfermatig inzicht
  • Kennis van de regelgeving binnen de bouw
  • Sterke commerciële en communicatieve vaardigheden
  • Affiniteit met automatiseringssystemen

Versterk jij ons bedrijf met deze kwaliteiten?

Ben jij creatief, initiatiefrijk, oplossingsgericht en heb je een grote mate van zelfstandigheid? Wil jij samen met ons werken aan grootschalige en kleinere projecten in zowel binnen- als buiten stedelijke gebieden? Stuur dan jouw reactie voorzien van CV per e-mail aan personeelszaken@botbouw.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda Edens via tel.nr. 06-80165455.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.