Wil jij ook nog in Reinderseiland wonen? | Bot Bouw
352073
post-template-default,single,single-post,postid-352073,single-format-standard,eltd-cpt-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child theme-child-ver-1.0,moose-ver-3.4, vertical_menu_with_scroll,grid_1000,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Wil jij ook nog in Reinderseiland wonen?

Reinderseiland - De Noord Heerhugowaard

De toewijzingen zijn gedaan van de woningen en kavels in Reinderseiland te Heerhugowaard. We hebben al 37 mensen gelukkig kunnen maken met een optie op een woning of een kavel. Er zijn dus nog 18 bouwnummers beschikbaar: 3 tussenwoningen, 4 hoekwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 5 kavels.

In de woningconfigurator op reinderseiland.nl vind je het actuele aanbod en alle informatie over de verschillende woningtypes, prijzen en mogelijkheden.

Ook alle brochures staan online. Interesse in een woning? Doe dan het volgende;

  1. Stel je woning samen in de woningconfigurator en download de PDF. Gaat jouw voorkeur uit naar een kavel? In de woningconfigurator kan je het kavelpaspoort downloaden.
  2. Neem contact op met de makelaar. Neem tijdens het gesprek een kopie ID-bewijs en een financiële onderbouwing mee waaruit blijkt dat de aankoop van de woning of de kavel financieel haalbaar voor je is.

Heb je vragen? Stuur ons gerust een mailtje via info@reinderseiland.nl