Verkoop project Tweemaster De Rijp gestart

Gisteravond is de verkoop gestart van het nieuwbouwproject Tweemaster De Rijp. Er is grote belangstelling voor de 10 starterswoningen en 5 ruime eengezinswoningen met tuinen op het zuiden, grenzend aan het water. Ruim 250 mensen bezochten de manifestatie in restaurant By Ernst in De Rijp.

De woningen worden gebouwd aan de Boeijerstraat, op de voormalige locatie van basisschool De Tweemaster. Ze zijn energieneutraal dankzij de combinatie warmtepomp, goede isolatie en zonnepanelen op het dak. De vrijstaande woningen krijgen een grote tuin op het zuiden, grenzend aan doorgaand vaarwater en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Binnen bevinden zich een royale woonkeuken en woonkamer met een gezamenlijk oppervlak van maar liefst ca. 55 m2. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer met douche.

De starterswoningen zijn zogeheten rug-aan-rug-woningen. Dat is een woning waarbij de achtergevel gedeeld wordt met een andere woning. Met een prijs vanaf 195.000 euro v.o.n. zijn deze met name aantrekkelijk voor starters op de woningmarkt. Beneden komt een berging en een woonkamer met open keuken. Boven zijn twee slaapkamers, een badkamer met douche en een vliering.

De inschrijving sluit op 28 januari a.s. Meer informatie op www.tweemasterderijp.nl.