Filter

Timpaan, Bot Bouw en Belle-Vue Wonen richten VOF Ontwikkelcombinatie Heerhugowaard op

18 januari 2022
Timpaan, Bot Bouw en Belle-Vue Wonen bundelen hun krachten door het oprichten van VOF Ontwikkelcombinatie Heerhugowaard.

Syntrus Achmea koopt 103 appartementen voor PME pensioenfonds in centrum van Zaandam

10 januari 2022
Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft voor PME pensioenfonds een woontoren met 103 duurzame appartementen gekocht in het centrum van Zaandam, vlakbij het centraal station. De woningen zijn ontwikkeld door KPO Planontwikkeling en Bot Bouwgroep. Bot Bouw verzorgt de realisatie van het gebouw.

AO Amstelkwartier blok 8A getekend!

16 december 2021
Woensdag 15 december hebben Bot Bouw en NL House de aannemingsovereenkomst getekend voor de uitwerking en realisatie van het werk Amstelkwartier blok 8A in Amsterdam.

Feestelijke paal De Kooimeer Alkmaar

14 december 2021
Donderdag 9 december jl. hebben we een zeer bijzondere feestelijke paal gevierd bij ons project De Kooimeer in Alkmaar.

Herontwikkeling Dorpsplein Bergen

29 november 2021
Bot Bouw heeft met de gemeente Bergen een anterieure overeenkomst gesloten voor de herontwikkeling van het Dorpsplein in het centrum van Bergen.

Bot Bouw in Cobouw50!

22 november 2021
Supertrots kunnen wij melden dat Bot Bouw met stip op plaats 48 is binnengekomen in de Cobouw50!

Hoogste punt zorgcentrum De Raak Bennebroek

17 november 2021
Gisteren is met onze opdrachtgever De Hartekamp Groep het hoogste punt van het nieuwe zorgcentrum De Raak in Bennebroek gevierd.

Eerste paal voor uitbreiding Fietsvoordeelshop.nl

12 november 2021
In het bijzijn van de Fietsvoordeelshop.nl familie is donderdag 11 november de eerste paal geboord van het nieuwe magazijn van de Fietsvoordeelshop aan de Echo in Heerhugowaard.

Hoogste punt Lieven 6 en 8 Amsterdam

11 november 2021
Op 10 november is  het hoogste punt gevierd van Lieven 6 en 8 in Amsterdam. In aanwezigheid van opdrachtgever Lieven De Key, KENK architecten, medewerkers en andere genodigden werd het liftdak naar de top gehesen.

Bouwteamovereenkomst August Allebéplein getekend

15 oktober 2021
Op 4 oktober jl. is door Woonstichting Lieven De Key en Bot Bouw de bouwteamovereenkomst van het project August Allebéplein in Amsterdam getekend.

Contractondertekening uitbreiding Fietsvoordeelshop

7 oktober 2021
Maandag 4 oktober is door Mark Vriend, directeur Cyclovriend BV en Gem Bot, directeur Bot Bouw de aannemingsovereenkomst getekend voor de uitbreiding van de Fietsvoordeelshop in Heerhugowaard.

Pensioenfonds Rail & OV verwerft 105 woningen aan de Wagenweg Purmerend

27 september 2021
Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer heeft 20 september jl. de grond geleverd gekregen voor de turnkey verwerving van 105 middenhuur appartementen aan de Wagenweg in Purmerend. Het project is een ontwikkeling van Bot Bouw. De woningen worden naar verwachting in de zomer van 2023 opgeleverd.

Start bouw De Zangvogel

23 september 2021
De Bouwcombinatie Heerhugowaard BV (BCH) is gestart met de bouw van 40 woningen plan “De Zangvogel” in Heerhugowaard. Wethouder Annette Groot legde op 21 september een betonnen vloerplaat op de fundering, onder toeziend oog van kopers, ambtenaren en andere betrokkenen. 

Verkoop Cascade Alkmaar gestart!

16 september 2021
Vandaag is de verkoop van Cascade gestart! Midden in het centrum van Alkmaar komen 87 duurzame appartementen waar je écht samen leeft. De visie van de ontwikkelaar is dat gebouwen weer (micro)dorpen moeten worden, waar mensen elkaar kunnen vinden en helpen. Ontmoeting en sharing staan dus centraal in Cascade. Daarbij is dit het eerste gebouw in Alkmaar dat volledig vanuit bewonersperspectief – met een eigen sharing-concept – is ontwikkeld.

Feestelijke bijeenkomst start bouw De Bloemaert

9 september 2021
Dinsdag heeft de feestelijke start van de bouw plaatsgevonden van de 16 woningen en appartementen De Bloemaert in Alkmaar.

Koop- en realisatieovereenkomst De Kooimeer getekend!

8 september 2021
Wij zijn verheugd aan te kunnen kondigen dat afgelopen donderdag 2 september belegger Hestia Wonen B.V. samen met Bot Bouw een koopovereenkomst en een Turnkey-realisatieovereenkomst ondertekend heeft!

Wooncomplex 7even Amsterdam opgeleverd!

23 augustus 2021
Wooncomplex 7even is door Bot Bouw aan Rockfield Real Estate opgeleverd. Dit betekent dat er vanaf nu 90 vrije sector huurwoningen extra bijkomen in Amsterdam Nieuw-West. Het gebouw is ontworpen door KENK Architecten.

De Bloemaert Alkmaar van start!

7 juli 2021
Gisteren is de bouw van start gegaan met de boring van de eerste paal. Er is gekozen voor boorpalen om ervoor te zorgen dat de buurtbewoners geen last hebben van trillingen zoals bij heien.