Filter

Feestelijke handeling start bouw Ravelijn in Diemen

31 mei 2023
Wethouder Hans Prins van de gemeente Diemen heeft vrijdag 26 mei samen met de betrokken partijen het startsein gegeven voor de realisatie van 51 appartementen Ravelijn op de hoek van de Arent Krijtsstraat en Hartveldseweg in Diemen. Gebiedsontwikkelaar AM heeft de locatie ontwikkeld. ASR Dutch Core Residential Fund, het woningfonds van a.s.r. real estate, was vroegtijdig bij het project betrokken en heeft de appartementen afgenomen. Bot Bouw is begin dit jaar met de bouw gestart en richt zich op een oplevering volgend jaar zomer.

Verkoop Elzenhagen Amsterdam gestart!

17 mei 2023
Op dinsdag 16 mei is onder grote belangstelling de verkoop van Parkvillaz 7 & 14 gestart. Vertegenwoordigers van CZAN (AM Gebiedsontwikkeling en Blauwhoed), Van de Steege, Lunshof Makelaardij, de Kredieter | DK Mortgage Consultants, Bruynzeel Keukens en Bot Bouw waren aanwezig voor een toelichting en de beantwoording van vragen.

Bouw woontoren De Catharina Zaandam gestart

17 mei 2023
Wethouder René Tuijn van de gemeente Zaanstad heeft maandag 15 mei het feestelijke startschot gegeven voor de bouw van De Catharina, een woontoren met 103 huurappartementen in het centrum van Zaandam. KPO Planontwikkeling en Bot Bouw Initiatief hebben gezamenlijk de locatie ontwikkeld. Bot Bouw uit Heerhugowaard realiseert het plan. Vastgoedbelegger Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft de appartementen gekocht namens PME pensioenfonds. De oplevering staat in het najaar van 2025 gepland.

Start verkoop Parel van Zuid Wormerveer

16 mei 2023
Het is zover. Op zaterdag 20 mei start de verkoop van het nieuwbouwproject Parel van Zuid, gelegen aan het Zuideinde in Wormerveer. De verkoopbijeenkomst vindt plaats tussen 14:00 en 17:00 uur bij Batavia 1894 in Wormer. Je kunt hier terecht voor alle informatie over de woningen en de verkoopprijzen, maar ook voor een unieke VR experience en een rondvaart over de Zaan om alvast van je toekomstige uitzicht te genieten!

Bot Bouw – Appartementen concept – betaalbaar bouwen

8 mei 2023
De woningmarkt is snel veranderd. De betaalbaarheid van het bouwen van woningen is een grote uitdaging de komende tijd. Veel huishoudens met een modaal of twee keer modaal inkomen hebben geen toegang tot de woningmarkt omdat beschikbare woningen boven hun budget liggen en er te weinig betaalbaar aanbod is. Kortom, betaalbaar bouwen is de sleutel om de druk op de woningmarkt af te nemen.

Start bouw Opportuna Amsterdam

5 mei 2023
Met trots en frisse moed is afgelopen woensdag de start van de bouw van Opportuna aangekondigd. Uiteraard mocht een proost en een feestelijke opening niet ontbreken, daarom heeft Bot Bouw in samenwerking met Woonstichting Lieven de Key een leuk event georganiseerd op locatie.

Feestelijk moment De Veldwachter Schagen

3 mei 2023
Op dinsdag 2 mei vond de feestelijke eerste handeling plaats voor project De Veldwachter in Schagen. Wethouder Simco Kruijer legde onder toeziend oog van vele kopers de eerste vloerplaat op de fundering.

Uitreiking Bot Waarderingsfonds

18 april 2023
Het Bot Waarderingsfonds is een comité dat namens Bot Bouw jaarlijks een aantal projecten mag belonen met een geldbedrag, met als doel het vrijwilligerswerk in de Heerhugowaardse samenleving te waarderen en te stimuleren.

Start heiwerk project De Veldwachter

9 maart 2023
Na een periode van saneren en bouwrijp maken is Bot Bouw gestart met het heiwerk van het project De Veldwachter in Schagen. Op de foto zie je de aanvoer van de heipalen van maar liefst 23 meter lang!

Bouw project Arent Krijtsstraat gestart!

9 maart 2023
Bot Bouw is gestart met de bouw van het project aan de Arent Krijtsstraat in Diemen. ASR real estate heeft namens het ASR Dutch Core Residential Fund 51 woningen gekocht van gebiedsontwikkelaar AM in het project aan de Arent Krijtsstraat.

Start project Elzenhagen Amsterdam

2 februari 2023
Vrijdag 20 januari is de feestelijke start van de bouw van het project Elzenhagen blok 1, 2, 4 en 5 in Amsterdam gevierd.

Project Wagenweg Purmerend opgeleverd

1 februari 2023
Dinsdag 31 januari zijn de laatste 105 appartementen van het project Wagenweg in het Wagenweggebied in Purmerend opgeleverd. De sleutels werden overgedragen aan Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer.

Onherroepelijke vergunning Parel van Zuid!

1 februari 2023
In overleg met de betrokken partijen is het beroep voor het project de Parel van Zuid in Wormerveer ingetrokken. Daarmee is de bouwvergunning onherroepelijk en is het mogelijk om de woningen te bouwen.

Verkoop fase 2 De Veldwachter Schagen gestart!

11 januari 2023
De verkoop van fase 2 (blok C en D) De Veldwachter is gestart. Het gehele project bestaat uit zes woongebouwen. Vijf gebouwen met koopappartementen die worden aangeduid met blok A, B, C, D en E. Een 6e woongebouw betreft huurappartementen.

Overeenkomst getekend voor 28 huurappartementen De Veldwachter Schagen

30 december 2022
an de Zuiderweg, op het terrein waar voorheen het bedrijf Oudshoorn gevestigd was, worden door Bot Bouw in totaal 123 appartementen gebouwd. Hiervan komen 28 appartementen via woningcorporatie Wooncompagnie beschikbaar voor de sociale huursector en worden 95 appartementen verkocht.

Contractondertekening Arent Krijtsstraat Diemen

21 december 2022
Afgelopen donderdag hebben AM Gebiedsontwikkeling, a.s.r. en Bot Bouw het contract getekend voor de bouw van het project Arent Krijtsstraat in Diemen.

Aannemingsovereenkomst August Allebéplein getekend

1 december 2022
Woensdag 30 november hebben Lieven de Key en Bot Bouw de aannemingsovereenkomst getekend voor de woontoren bij het August Allebéplein in Amsterdam. Hier is straks woonplek voor 174 jongeren.

Start bouw Deimoslaan

28 november 2022
Wethouder Nils Langedijk van gemeente Dijk en Waard heeft met het slaan van de eerste paal op donderdag 24 november het startsein gegeven voor de bouw van twee appartementengebouwen op woon- en werklocatie De Frans in Heerhugowaard.