Filter

Pensioenfonds Rail & OV verwerft 105 woningen aan de Wagenweg Purmerend

27 september 2021
Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer heeft 20 september jl. de grond geleverd gekregen voor de turnkey verwerving van 105 middenhuur appartementen aan de Wagenweg in Purmerend. Het project is een ontwikkeling van Bot Bouw. De woningen worden naar verwachting in de zomer van 2023 opgeleverd.

Start bouw De Zangvogel

23 september 2021
De Bouwcombinatie Heerhugowaard BV (BCH) is gestart met de bouw van 40 woningen plan “De Zangvogel” in Heerhugowaard. Wethouder Annette Groot legde op 21 september een betonnen vloerplaat op de fundering, onder toeziend oog van kopers, ambtenaren en andere betrokkenen. 

Verkoop Cascade Alkmaar gestart!

16 september 2021
Vandaag is de verkoop van Cascade gestart! Midden in het centrum van Alkmaar komen 87 duurzame appartementen waar je écht samen leeft. De visie van de ontwikkelaar is dat gebouwen weer (micro)dorpen moeten worden, waar mensen elkaar kunnen vinden en helpen. Ontmoeting en sharing staan dus centraal in Cascade. Daarbij is dit het eerste gebouw in Alkmaar dat volledig vanuit bewonersperspectief – met een eigen sharing-concept – is ontwikkeld.

Feestelijke bijeenkomst start bouw De Bloemaert

9 september 2021
Dinsdag heeft de feestelijke start van de bouw plaatsgevonden van de 16 woningen en appartementen De Bloemaert in Alkmaar.

Koop- en realisatieovereenkomst De Kooimeer getekend!

8 september 2021
Wij zijn verheugd aan te kunnen kondigen dat afgelopen donderdag 2 september belegger Hestia Wonen B.V. samen met Bot Bouw een koopovereenkomst en een Turnkey-realisatieovereenkomst ondertekend heeft!

Wooncomplex 7even Amsterdam opgeleverd!

23 augustus 2021
Wooncomplex 7even is door Bot Bouw aan Rockfield Real Estate opgeleverd. Dit betekent dat er vanaf nu 90 vrije sector huurwoningen extra bijkomen in Amsterdam Nieuw-West. Het gebouw is ontworpen door KENK Architecten.

De Bloemaert Alkmaar van start!

7 juli 2021
Gisteren is de bouw van start gegaan met de boring van de eerste paal. Er is gekozen voor boorpalen om ervoor te zorgen dat de buurtbewoners geen last hebben van trillingen zoals bij heien.

Eerste paal Wagenweg Purmerend

6 juli 2021
Aan de Toon Dupuisstraat in het Wagenweggebied in Purmerend komen nog eens 26 sociale huurappartementen erbij. De eerste paal van deze 26 woningen werd 1 juli in een hoog tempo geslagen door wethouder Thijs Kroese, directeur-bestuurder Stefan van Schaik van Wooncompagnie en Gem Bot, directeur van Bot Bouw.

Timpaan en Bot Bouw tekenen samenwerkingsovereenkomst Cascade Alkmaar

24 juni 2021
Deze week is de samenwerkingsovereenkomst tussen VOF Horizon Ontwikkeling (een samenwerkingsverband tussen Timpaan Horizon en Bot Bouw Horizon) en Bot Bouw ondertekend voor nieuwbouwproject Cascade in Alkmaar. Namens Timpaan tekende directeur Ingeborg de Jong, namens Bot Bouw directeur Gem Bot.

Eerste handtekeningen gezet voor project De Veldwachter in Schagen

22 juni 2021
De eerste stappen zijn gezet voor de bouw van 124 appartementen op het voormalige terrein van Oudshoorn aan de Zuiderweg 4-6 in Schagen. Maandag 21 juni ondertekenden wethouder Jelle Beemsterboer namens gemeente Schagen en onze directeur Gem Bot de anterieure overeenkomst. Vanaf dit moment wordt dit project “De Veldwachter” genoemd.

Lieven 2-5 genomineerd voor de Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2021!

1 juni 2021
Ons project Lieven 2-5 is genomineerd voor de Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2021!

Eerste paal 15 Parkwoningen Bennebroek

31 mei 2021
Vandaag zijn de eerste palen aangevoerd voor de bouw van de 15 Parkwoningen in Bennebroek en om 12.00 uur is de eerste paal geslagen.

Basiushof Heerhugowaard gestart!

27 mei 2021
De start van het project Basiushof is een feit! Na de voorbereidende werkzaamheden in voorgaande week is vandaag de eerste van de 200 DPA palen 'geschroefd'.

Bouw Oostenburg Amsterdam van start

6 mei 2021
Het project Oostenburg in Amsterdam is gestart. Bot Bouw realiseert in opdracht van projectontwikkelaar VORM 181 appartementen, horeca en commerciële ruimten verdeeld over deelplan 14/15 en 16 van kavel 3 Oostenburg in Amsterdam.

Start bouw De Raak Bennebroek

5 mei 2021
Maandag 3 mei was het zover. Een van de toekomstige bewoners 'sloeg' met een druk op de rode knop de eerste paal van het nieuwe gebouw van de Hartekamp Groep in Bennebroek.

Hoogste punt blok T Sniepkwartier

3 mei 2021
Na de oplevering van blok M op 14 april jl. hebben we donderdag 29 april het hoogste punt 'gevierd' van blok T van Sniepkwartier in Diemen.

Oplevering project Poeldijkstraat Amsterdam

3 mei 2021
Gisteren is het project Poeldijkstraat in Amsterdam opgeleverd en is de sleutel overgedragen aan onze opdrachtgever De Key.