Filter

De Bloemaert Alkmaar van start!

7 juli 2021
Gisteren is de bouw van start gegaan met de boring van de eerste paal. Er is gekozen voor boorpalen om ervoor te zorgen dat de buurtbewoners geen last hebben van trillingen zoals bij heien.

Eerste paal Wagenweg Purmerend

6 juli 2021
Aan de Toon Dupuisstraat in het Wagenweggebied in Purmerend komen nog eens 26 sociale huurappartementen erbij. De eerste paal van deze 26 woningen werd 1 juli in een hoog tempo geslagen door wethouder Thijs Kroese, directeur-bestuurder Stefan van Schaik van Wooncompagnie en Gem Bot, directeur van Bot Bouw.

Timpaan en Bot Bouw tekenen samenwerkingsovereenkomst Cascade Alkmaar

24 juni 2021
Deze week is de samenwerkingsovereenkomst tussen VOF Horizon Ontwikkeling (een samenwerkingsverband tussen Timpaan Horizon en Bot Bouw Horizon) en Bot Bouw ondertekend voor nieuwbouwproject Cascade in Alkmaar. Namens Timpaan tekende directeur Ingeborg de Jong, namens Bot Bouw directeur Gem Bot.

Eerste handtekeningen gezet voor project De Veldwachter in Schagen

22 juni 2021
De eerste stappen zijn gezet voor de bouw van 124 appartementen op het voormalige terrein van Oudshoorn aan de Zuiderweg 4-6 in Schagen. Maandag 21 juni ondertekenden wethouder Jelle Beemsterboer namens gemeente Schagen en onze directeur Gem Bot de anterieure overeenkomst. Vanaf dit moment wordt dit project “De Veldwachter” genoemd.

Lieven 2-5 genomineerd voor de Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2021!

1 juni 2021
Ons project Lieven 2-5 is genomineerd voor de Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2021!

Eerste paal 15 Parkwoningen Bennebroek

31 mei 2021
Vandaag zijn de eerste palen aangevoerd voor de bouw van de 15 Parkwoningen in Bennebroek en om 12.00 uur is de eerste paal geslagen.

Basiushof Heerhugowaard gestart!

27 mei 2021
De start van het project Basiushof is een feit! Na de voorbereidende werkzaamheden in voorgaande week is vandaag de eerste van de 200 DPA palen 'geschroefd'.

Bouw Oostenburg Amsterdam van start

6 mei 2021
Het project Oostenburg in Amsterdam is gestart. Bot Bouw realiseert in opdracht van projectontwikkelaar VORM 181 appartementen, horeca en commerciële ruimten verdeeld over deelplan 14/15 en 16 van kavel 3 Oostenburg in Amsterdam.

Start bouw De Raak Bennebroek

5 mei 2021
Maandag 3 mei was het zover. Een van de toekomstige bewoners 'sloeg' met een druk op de rode knop de eerste paal van het nieuwe gebouw van de Hartekamp Groep in Bennebroek.

Hoogste punt blok T Sniepkwartier

3 mei 2021
Na de oplevering van blok M op 14 april jl. hebben we donderdag 29 april het hoogste punt 'gevierd' van blok T van Sniepkwartier in Diemen.

Oplevering project Poeldijkstraat Amsterdam

3 mei 2021
Gisteren is het project Poeldijkstraat in Amsterdam opgeleverd en is de sleutel overgedragen aan onze opdrachtgever De Key.

Eerste woningen Sniepkwartier opgeleverd aan woningfonds a.s.r.

16 april 2021
In Diemen heeft Bot Bouw de eerste 38 woningen van het project Sniepkwartier opgeleverd aan het ASR Dutch Core Residential Fund. Ook heeft de overdracht van de woningen plaats gevonden aan de huurders. Naast Bot Bouw zijn betrokken partijen bij Sniepkwartier onder andere ontwikkelaar DID Vastgoedontwikkeling en architectenbureau M3H.

De eerste woningen Reinderseiland zijn opgeleverd!

12 april 2021
Na het slaan van de eerste paal op 6 april 2020 in het nieuwbouwproject Reinderseiland in Heerhugowaard De Noord hebben de eerste bewoners inmiddels de sleutel van hun nieuwe woningen mogen ontvangen.

Verkoop woningen De Bloemaert gestart

8 april 2021
Het project De Bloemaert wordt gerealiseerd in de wijk De Hoef in Alkmaar op een voor Bot Bouw bekende locatie vanwege de eerder gerealiseerde projecten Hoef XL en Hoevervaart. Het betreft een ontwikkeling van VOF Horizon Ontwikkeling, een samenwerkingsverband tussen Bot Bouw en Timpaan. De tien eengezinswoningen in dit project hebben drie volwaardige woonlagen en beschikken over een royale achtertuin met berging. De zes appartementen hebben aan de voorzijde een eigen (inpa inpandig) terras of balkon, met zicht op de molen en de Houtvaart.

Eerste woningen De Vrijheid opgeleverd!

6 april 2021
Vorig jaar maart zijn we gestart met het heiwerk in het project De Vrijheid in 't Veld. Na een voorspoedig verloop van de bouw zijn de eerste woningen inmiddels opgeleverd.

Woonproject 7even Amsterdam bereikt mijlpaal

29 maart 2021
Ongeveer een jaar na de startbouw van het project 7EVEN in Amsterdam, is op 26 maart jl. het hoogste punt bereikt. Het is het uitvoeringsteam gelukt om deze mijlpaal binnen planning te behalen.

VORM en Bot Bouw bekrachtigen samenwerking bouw 181 woningen op Oostenburg

18 februari 2021
Projectontwikkelaar VORM en Bot Bouw ondertekenden op 15 februari de samenwerkingsovereenkomst voor de turnkey realisatie van 181 duurzame woningen op Oostenburg. De woningen maken deel uit van de ontwikkeling van 1.140 woningen op Oostenburg door VORM en Steenwell, verdeeld over 49 gebouwen met elk een eigen ontwerp en architect. Het project voorziet in een grote behoefte aan woonruimte binnen de ring van Amsterdam.

Online verkoop 40 woningen De Zangvogel Heerhugowaard

25 januari 2021
Vrijdag 29 januari gaan we om 20:00 uur online in verkoop met project De Zangvogel. Dit keer niet met een verkoopevenement op locatie maar online.