Filter

NVM Open Huizen Dag

21 september 2023
Ben je nieuwsgiering naar de appartementen in De Veldwachter? Twijfel dan niet en kom langs op de bouwlocatie tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 30 september. Dit is dé manier om met eigen ogen te zien hoe het project vorm krijgt.

Open huis De Kooimeer Alkmaar

21 september 2023
Kom op zaterdag 30 september naar de NVM Open Huizen Dag en misschien stap jij jouw droomwoning binnen. Ervaar het uitzicht en kijk met eigen ogen hoe het is om hier straks te wonen. Uiteraard staat ons verkoopteam voor je klaar om al je vragen over wonen in De Kooimeer te beantwoorden.

Open huis Parel van Zuid Wormerveer

20 september 2023
Alsof ze er altijd al hebben gestaan. Zo mooi gaat het nieuwbouwproject aan de oevers van de Zaan in Wormerveer op in de bestaande omgeving. Bij het ontwerp is op een fantastische manier rekening gehouden met de rijke historie van het gebied. Ben je nieuwsgierig naar het diverse woningaanbod op deze unieke locatie?  Dan hebben wij goed nieuws! Tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 30 september ben jij van harte welkom tussen 11.00 en 15.00 uur. Kom langs! Wij vertellen je graag meer over de woningen en proef de sfeer van deze parels aan de Zaan.

Hoogste punt Deimoslaan Heerhugowaard

20 september 2023
Bij de nieuwbouw van 82 appartementen van project Deimoslaan is het hoogste punt bereikt. Dit is vrijdagmiddag 15 september gevierd met een symbolische handeling onder het toeziend oog van alle bouwplaats medewerkers.

Door één bezwaar nog geen woning klaar!

18 september 2023
Op de plek waar het project Dorpsplein in het centrum van Bergen (NH) gaat komen is door Bot Bouw een groot protestdoek opgehangen. Door slechts één bezwaarmaker lopen de plannen vertraging op, en dat terwijl de vraag naar woningen maar blijft groeien!

Gevel Cascade wordt zichtbaar!

11 september 2023
De steigers zijn verdwenen bij project Cascade naast het station in Alkmaar. Dit is altijd een mooi moment, want het uiterlijk van het project is nu ook van buitenaf goed te zien. Het glas van de balkonbalustrade is uitgevoerd met een zeefdruk.

Open dag De Kooimeer in Alkmaar wederom druk bezocht!

5 september 2023
Zaterdag 2 september stonden onze modelwoningen weer open voor geïnteresseerden. Met ruim 60 bezoekers kijken we terug op een mooie ochtend.

Start bouw project De Akkerwinde

4 september 2023
Nadat eerst de bronsystemen voor het project waren aangebracht hebben we rond de bouwvak het heiwerk uitgevoerd voor de 81 woningen van project De Akkerwinde.

Artikel INTO business: Bot Bouw lukt het: betaalbare woningbouw in Noord-Holland

19 juli 2023
Voor de zomereditie van INTO business zijn Sander Verschoor (ontwikkelingsmanager) en Jeroen Klooster (projectleider voorbereiding) van Bot Bouw gevraagd naar hun visie op betaalbare woningbouw in Noord-Holland.

Oplevering blok 14/15 Oostenburg Amsterdam

11 juli 2023
Afgelopen donderdag 6 juli zijn de appartementen van ‘de Kade’ deelplan 14/15 kavel 3 naar alle tevredenheid opgeleverd aan Aberdeen Standard Investments. Deelplan 14/15 bestaat uit 49 stoere appartementen, 2 ‘duplex’ appartementen verdeeld over twee woonlagen en 5 ‘split level’ appartementen en is een ontwerp van OZ Architecten.

Belangstelling groot voor project De Waardmeester

10 juli 2023
Het project De Waardmeester in Heerhugowaard telt 42 woningen en gaat rond september-oktober in verkoop. Woensdag 5 juli hadden geïnteresseerden al de kans om een eerste indruk te krijgen van het project en de woningtypes.

Transformatie “de Frans” naar gemengde woon-werkwijk “de Fitte Frans”

10 juli 2023
Dinsdag 27 juni hebben de ontwikkelaars, eigenaren, maatschappelijke organisaties en gemeente Dijk en Waard het gebiedsconvenant “De Frans” ondertekend. Deze ondertekening symboliseert de bijzondere samenwerking tussen partijen met de intentie om het bedrijventerrein “de Frans” te ontwikkelen naar een nieuw duurzaam gemengd woon-werkgebied.

Artikel VG Visie: Met betaalbare huizen weet Bot Bouw de woningmarkt in Noord-Holland aan de gang te houden

7 juni 2023
Bot Bouw blijft ondanks de huidige marktturbulentie stug investeren in nieuwe en bestaande projecten. Hoe de ontwikkelende woningbouwer uit Heerhugowaard daarin slaagt? 'Wij sleutelen net zolang aan een project totdat het haalbaar is. Als alle stakeholders vervolgens handelen in het belang van het project kunnen we zelfs versnellen', stellen ontwikkelingsmanager Sander Verschoor en bouwprojectleider Gertjan Buisman.

Artikel NHD: Na jaren oponthoud komt De Catharinatoren

7 juni 2023
Vier mannen zijn begonnen met het bouwen van De Catharinatoren bij het station van Zaandam. Het is maar een aanloopje. Over twee jaar staat een nieuwe toren in de skyline van Zaandam.

Feestelijke handeling start bouw Ravelijn in Diemen

31 mei 2023
Wethouder Hans Prins van de gemeente Diemen heeft vrijdag 26 mei samen met de betrokken partijen het startsein gegeven voor de realisatie van 51 appartementen Ravelijn op de hoek van de Arent Krijtsstraat en Hartveldseweg in Diemen. Gebiedsontwikkelaar AM heeft de locatie ontwikkeld. ASR Dutch Core Residential Fund, het woningfonds van a.s.r. real estate, was vroegtijdig bij het project betrokken en heeft de appartementen afgenomen. Bot Bouw is begin dit jaar met de bouw gestart en richt zich op een oplevering volgend jaar zomer.

Verkoop Elzenhagen Amsterdam gestart!

17 mei 2023
Op dinsdag 16 mei is onder grote belangstelling de verkoop van Parkvillaz 7 & 14 gestart. Vertegenwoordigers van CZAN (AM Gebiedsontwikkeling en Blauwhoed), Van de Steege, Lunshof Makelaardij, de Kredieter | DK Mortgage Consultants, Bruynzeel Keukens en Bot Bouw waren aanwezig voor een toelichting en de beantwoording van vragen.

Bouw woontoren De Catharina Zaandam gestart

17 mei 2023
Wethouder René Tuijn van de gemeente Zaanstad heeft maandag 15 mei het feestelijke startschot gegeven voor de bouw van De Catharina, een woontoren met 103 huurappartementen in het centrum van Zaandam. KPO Planontwikkeling en Bot Bouw Initiatief hebben gezamenlijk de locatie ontwikkeld. Bot Bouw uit Heerhugowaard realiseert het plan. Vastgoedbelegger Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft de appartementen gekocht namens PME pensioenfonds. De oplevering staat in het najaar van 2025 gepland.

Start verkoop Parel van Zuid Wormerveer

16 mei 2023
Het is zover. Op zaterdag 20 mei start de verkoop van het nieuwbouwproject Parel van Zuid, gelegen aan het Zuideinde in Wormerveer. De verkoopbijeenkomst vindt plaats tussen 14:00 en 17:00 uur bij Batavia 1894 in Wormer. Je kunt hier terecht voor alle informatie over de woningen en de verkoopprijzen, maar ook voor een unieke VR experience en een rondvaart over de Zaan om alvast van je toekomstige uitzicht te genieten!