Filter

Bouw Oostenburg Amsterdam van start

6 mei 2021
Het project Oostenburg in Amsterdam is gestart. Bot Bouw realiseert in opdracht van projectontwikkelaar VORM 181 appartementen, horeca en commerciële ruimten verdeeld over deelplan 14/15 en 16 van kavel 3 Oostenburg in Amsterdam.

Start bouw De Raak Bennebroek

5 mei 2021
Maandag 3 mei was het zover. Een van de toekomstige bewoners 'sloeg' met een druk op de rode knop de eerste paal van het nieuwe gebouw van de Hartekamp Groep in Bennebroek.

Hoogste punt blok T Sniepkwartier

3 mei 2021
Na de oplevering van blok M op 14 april jl. hebben we donderdag 29 april het hoogste punt 'gevierd' van blok T van Sniepkwartier in Diemen.

Oplevering project Poeldijkstraat Amsterdam

3 mei 2021
Gisteren is het project Poeldijkstraat in Amsterdam opgeleverd en is de sleutel overgedragen aan onze opdrachtgever De Key.

Eerste woningen Sniepkwartier opgeleverd aan woningfonds a.s.r.

16 april 2021
In Diemen heeft Bot Bouw de eerste 38 woningen van het project Sniepkwartier opgeleverd aan het ASR Dutch Core Residential Fund. Ook heeft de overdracht van de woningen plaats gevonden aan de huurders. Naast Bot Bouw zijn betrokken partijen bij Sniepkwartier onder andere ontwikkelaar DID Vastgoedontwikkeling en architectenbureau M3H.

De eerste woningen Reinderseiland zijn opgeleverd!

12 april 2021
Na het slaan van de eerste paal op 6 april 2020 in het nieuwbouwproject Reinderseiland in Heerhugowaard De Noord hebben de eerste bewoners inmiddels de sleutel van hun nieuwe woningen mogen ontvangen.

Verkoop woningen De Bloemaert gestart

8 april 2021
Het project De Bloemaert wordt gerealiseerd in de wijk De Hoef in Alkmaar op een voor Bot Bouw bekende locatie vanwege de eerder gerealiseerde projecten Hoef XL en Hoevervaart. Het betreft een ontwikkeling van VOF Horizon Ontwikkeling, een samenwerkingsverband tussen Bot Bouw en Timpaan. De tien eengezinswoningen in dit project hebben drie volwaardige woonlagen en beschikken over een royale achtertuin met berging. De zes appartementen hebben aan de voorzijde een eigen (inpa inpandig) terras of balkon, met zicht op de molen en de Houtvaart.

Eerste woningen De Vrijheid opgeleverd!

6 april 2021
Vorig jaar maart zijn we gestart met het heiwerk in het project De Vrijheid in 't Veld. Na een voorspoedig verloop van de bouw zijn de eerste woningen inmiddels opgeleverd.

Woonproject 7even Amsterdam bereikt mijlpaal

29 maart 2021
Ongeveer een jaar na de startbouw van het project 7EVEN in Amsterdam, is op 26 maart jl. het hoogste punt bereikt. Het is het uitvoeringsteam gelukt om deze mijlpaal binnen planning te behalen.

VORM en Bot Bouw bekrachtigen samenwerking bouw 181 woningen op Oostenburg

18 februari 2021
Projectontwikkelaar VORM en Bot Bouw ondertekenden op 15 februari de samenwerkingsovereenkomst voor de turnkey realisatie van 181 duurzame woningen op Oostenburg. De woningen maken deel uit van de ontwikkeling van 1.140 woningen op Oostenburg door VORM en Steenwell, verdeeld over 49 gebouwen met elk een eigen ontwerp en architect. Het project voorziet in een grote behoefte aan woonruimte binnen de ring van Amsterdam.

Online verkoop 40 woningen De Zangvogel Heerhugowaard

25 januari 2021
Vrijdag 29 januari gaan we om 20:00 uur online in verkoop met project De Zangvogel. Dit keer niet met een verkoopevenement op locatie maar online.

Bot Bouw doneert geld aan goede doelen De Noord

1 december 2020
Vrouwengroepen ‘Esposa’ en ‘Jong van geest op oude paden’ uit Heerhugowaard Noord hebben elk een cheque ontvangen ter waarde van 900 euro. De cheques zijn overhandigd door Bot Bouw uit Heerhugowaard en vereniging Humulus Lupulus.

Officiële startsein Dopsloot

26 november 2020
Afgelopen woensdag is het officiële startsein gegeven voor de start bouw van het project 70 appartementen Lambertus Huisengastraat (Dopsloot) in Purmerend.

Ondertekening overeenkomst Basiushof

26 november 2020
Gisteren hebben ontwikkelaar Danny Diemeer van Belle-Vue Wonen en Gem Bot de aannemingsovereenkomst getekend voor het project Basiushof in Heerhugowaard.

Aannemingsovereenkomst De Raak getekend!

23 november 2020
Afgelopen donderdag is de aannemingsovereenkomst met Marlijn Lenselink, bestuurder van De Hartekamp Groep getekend voor de bouw van een woonlocatie met dagbestedingsruimte in Bennebroek voor mensen met een verstandelijke beperking.

Na 70 nieuwe sociale huurwoningen, nog eens 26 woningen erbij

12 november 2020
Bij het nieuwbouwproject aan de Lambertus Huisengastraat (Wagenweggebied) in Purmerend, waar in november gestart is met de bouw van eerst 70 sociale huurwoningen, komen aansluitend nog eens 26 woningen erbij.

Zorgcomplex Wildhoef opgeleverd!

3 november 2020
Afgelopen vrijdag is zorgcomplex Wildhoef in Bloemendaal opgeleverd aan onze zeer tevreden opdrachtgever, Pro Senectute. Vanaf eind november zullen de eerste bewoners hun nieuwe huis betrekken.

Timpaan en Bot Bouw winnen tender Krommenie met plan De Rolreder

13 oktober 2020
Op het voormalige gasfabriekterrein te Krommenie mogen Timpaan en Bot Bouw, samenwerkend als VOF Horizon Ontwikkeling, aan de slag met de ontwikkeling van De Rolreder.