Filter

Hoogste punt nieuwbouw Wagenweg

17 mei 2022
Bij de nieuwbouw van 131 huurappartementen aan de Wagenweg 10 in Purmerend is het hoogste punt bereikt. Dat is woensdagmiddag 11 mei gevierd met het hijsen van de vlaggen door wethouder Thijs Kroese (Gemeente Purmerend), Stefan van Schaik (Wooncompagnie), Ad Heeman (Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer) en Richard Groen (Bot Bouw).

Bouw Cascade Alkmaar gestart

15 april 2022
Op de hoek van de Helderseweg/Stationsweg in het centrum van Alkmaar is Bot Bouw eind maart gestart met de bouw van de 87 appartementen van project Cascade, een ontwerp van Caas Architecten die met het ontwerp binnenstedelijk wonen aantrekkelijk wil maken voor jong en oud.

Project Dopsloot Purmerend opgeleverd!

5 april 2022
Vrijdag 1 april zijn de laatste appartementen van het project Dopsloot in het Wagenweggebied in Purmerend opgeleverd. De sleutels werden overgedragen aan Stefan van Schaik, directeur-bestuurder van Wooncompagnie en Thijs Kroese, wethouder van gemeente Purmerend.

Start bouw Amstelkwartier Amsterdam

14 februari 2022
Wethouder Jakob Wedemeijer van Wonen en Henk Jan Hollander, algemeen directeur van NL-development BV startten op donderdag 10 februari de bouw van de eerste 55 middeldure huurwoningen in het Amstelkwartier.

Sniepkwartier blok T Diemen opgeleverd!

10 februari 2022
Woensdag 9 februari zijn de 110 appartementen van bouwdeel T op het Sniepkwartier opgeleverd. Op geanimeerde wijze werden de sleutels overgedragen aan ASR Dutch Core Residential Fund, woningcorporatie De Alliantie en het openbaarvervoerbedrijf GVB.

Timpaan, Bot Bouw en Belle-Vue Wonen richten VOF Ontwikkelcombinatie Heerhugowaard op

18 januari 2022
Timpaan, Bot Bouw en Belle-Vue Wonen bundelen hun krachten door het oprichten van VOF Ontwikkelcombinatie Heerhugowaard.

Syntrus Achmea koopt 103 appartementen voor PME pensioenfonds in centrum van Zaandam

10 januari 2022
Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft voor PME pensioenfonds een woontoren met 103 duurzame appartementen gekocht in het centrum van Zaandam, vlakbij het centraal station. De woningen zijn ontwikkeld door KPO Planontwikkeling en Bot Bouwgroep. Bot Bouw verzorgt de realisatie van het gebouw.

AO Amstelkwartier blok 8A getekend!

16 december 2021
Woensdag 15 december hebben Bot Bouw en NL House de aannemingsovereenkomst getekend voor de uitwerking en realisatie van het werk Amstelkwartier blok 8A in Amsterdam.

Feestelijke paal De Kooimeer Alkmaar

14 december 2021
Donderdag 9 december jl. hebben we een zeer bijzondere feestelijke paal gevierd bij ons project De Kooimeer in Alkmaar.

Herontwikkeling Dorpsplein Bergen

29 november 2021
Bot Bouw heeft met de gemeente Bergen een anterieure overeenkomst gesloten voor de herontwikkeling van het Dorpsplein in het centrum van Bergen.

Bot Bouw in Cobouw50!

22 november 2021
Supertrots kunnen wij melden dat Bot Bouw met stip op plaats 48 is binnengekomen in de Cobouw50!

Hoogste punt zorgcentrum De Raak Bennebroek

17 november 2021
Gisteren is met onze opdrachtgever De Hartekamp Groep het hoogste punt van het nieuwe zorgcentrum De Raak in Bennebroek gevierd.

Eerste paal voor uitbreiding Fietsvoordeelshop.nl

12 november 2021
In het bijzijn van de Fietsvoordeelshop.nl familie is donderdag 11 november de eerste paal geboord van het nieuwe magazijn van de Fietsvoordeelshop aan de Echo in Heerhugowaard.

Hoogste punt Lieven 6 en 8 Amsterdam

11 november 2021
Op 10 november is  het hoogste punt gevierd van Lieven 6 en 8 in Amsterdam. In aanwezigheid van opdrachtgever Lieven De Key, KENK architecten, medewerkers en andere genodigden werd het liftdak naar de top gehesen.

Bouwteamovereenkomst August Allebéplein getekend

15 oktober 2021
Op 4 oktober jl. is door Woonstichting Lieven De Key en Bot Bouw de bouwteamovereenkomst van het project August Allebéplein in Amsterdam getekend.

Contractondertekening uitbreiding Fietsvoordeelshop

7 oktober 2021
Maandag 4 oktober is door Mark Vriend, directeur Cyclovriend BV en Gem Bot, directeur Bot Bouw de aannemingsovereenkomst getekend voor de uitbreiding van de Fietsvoordeelshop in Heerhugowaard.

Pensioenfonds Rail & OV verwerft 105 woningen aan de Wagenweg Purmerend

27 september 2021
Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer heeft 20 september jl. de grond geleverd gekregen voor de turnkey verwerving van 105 middenhuur appartementen aan de Wagenweg in Purmerend. Het project is een ontwikkeling van Bot Bouw. De woningen worden naar verwachting in de zomer van 2023 opgeleverd.

Start bouw De Zangvogel

23 september 2021
De Bouwcombinatie Heerhugowaard BV (BCH) is gestart met de bouw van 40 woningen plan “De Zangvogel” in Heerhugowaard. Wethouder Annette Groot legde op 21 september een betonnen vloerplaat op de fundering, onder toeziend oog van kopers, ambtenaren en andere betrokkenen.