Filter

Eerste woningen De Vrijheid opgeleverd!

6 april 2021
Vorig jaar maart zijn we gestart met het heiwerk in het project De Vrijheid in 't Veld. Na een voorspoedig verloop van de bouw zijn de eerste woningen inmiddels opgeleverd.

Woonproject 7even Amsterdam bereikt mijlpaal

29 maart 2021
Ongeveer een jaar na de startbouw van het project 7EVEN in Amsterdam, is op 26 maart jl. het hoogste punt bereikt. Het is het uitvoeringsteam gelukt om deze mijlpaal binnen planning te behalen.

VORM en Bot Bouw bekrachtigen samenwerking bouw 181 woningen op Oostenburg

18 februari 2021
Projectontwikkelaar VORM en Bot Bouw ondertekenden op 15 februari de samenwerkingsovereenkomst voor de turnkey realisatie van 181 duurzame woningen op Oostenburg. De woningen maken deel uit van de ontwikkeling van 1.140 woningen op Oostenburg door VORM en Steenwell, verdeeld over 49 gebouwen met elk een eigen ontwerp en architect. Het project voorziet in een grote behoefte aan woonruimte binnen de ring van Amsterdam.

Online verkoop 40 woningen De Zangvogel Heerhugowaard

25 januari 2021
Vrijdag 29 januari gaan we om 20:00 uur online in verkoop met project De Zangvogel. Dit keer niet met een verkoopevenement op locatie maar online.

Bot Bouw doneert geld aan goede doelen De Noord

1 december 2020
Vrouwengroepen ‘Esposa’ en ‘Jong van geest op oude paden’ uit Heerhugowaard Noord hebben elk een cheque ontvangen ter waarde van 900 euro. De cheques zijn overhandigd door Bot Bouw uit Heerhugowaard en vereniging Humulus Lupulus.

Officiële startsein Dopsloot

26 november 2020
Afgelopen woensdag is het officiële startsein gegeven voor de start bouw van het project 70 appartementen Lambertus Huisengastraat (Dopsloot) in Purmerend.

Ondertekening overeenkomst Basiushof

26 november 2020
Gisteren hebben ontwikkelaar Danny Diemeer van Belle-Vue Wonen en Gem Bot de aannemingsovereenkomst getekend voor het project Basiushof in Heerhugowaard.

Aannemingsovereenkomst De Raak getekend!

23 november 2020
Afgelopen donderdag is de aannemingsovereenkomst met Marlijn Lenselink, bestuurder van De Hartekamp Groep getekend voor de bouw van een woonlocatie met dagbestedingsruimte in Bennebroek voor mensen met een verstandelijke beperking.

Na 70 nieuwe sociale huurwoningen, nog eens 26 woningen erbij

12 november 2020
Bij het nieuwbouwproject aan de Lambertus Huisengastraat (Wagenweggebied) in Purmerend, waar in november gestart is met de bouw van eerst 70 sociale huurwoningen, komen aansluitend nog eens 26 woningen erbij.

Zorgcomplex Wildhoef opgeleverd!

3 november 2020
Afgelopen vrijdag is zorgcomplex Wildhoef in Bloemendaal opgeleverd aan onze zeer tevreden opdrachtgever, Pro Senectute. Vanaf eind november zullen de eerste bewoners hun nieuwe huis betrekken.

Timpaan en Bot Bouw winnen tender Krommenie met plan De Rolreder

13 oktober 2020
Op het voormalige gasfabriekterrein te Krommenie mogen Timpaan en Bot Bouw, samenwerkend als VOF Horizon Ontwikkeling, aan de slag met de ontwikkeling van De Rolreder.

Eerste stap in project Cascade gezet

6 oktober 2020
Op vrijdag 2 oktober tekenden de Alkmaarse wethouder Wonen Paul Verbruggen en Ingeborg de Jong en Gem Bot namens VOF Horizon Ontwikkeling, de anterieure overeenkomst voor de nieuwbouwontwikkeling op de hoek van de Helderseweg en de Stationsweg in Alkmaar.

Viering bouw De Vrijheid ’t Veld

29 september 2020
De toekomstige bewoners van De Vrijheid in 't Veld waren uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de bouwplaats. In kleine groepjes hebben zij op gepaste afstand kennis gemaakt met de buren, hun huis bekeken en op feestelijke wijze de projectvlag in top gehesen.

Broekmanhuis genomineerd voor Arie Keppler prijs 2020!

28 september 2020
Het Broekmanhuis is genomineerd voor de Arie Keppler prijs 2020! De prijs heeft tot doel om beleidsontwikkelingen en gerealiseerde projecten op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschap en erfgoed met een voorbeeldstellende betekenis voor het voetlicht te brengen.

Feestelijk moment Reinderseiland

17 september 2020
Om het voorspoedige verloop van de bouw te vieren, zijn afgelopen week de toekomstige bewoners in kleine groepen op de bouwplaats uitgenodigd om met elkaar de vlag in de top te hijsen en te toosten op een goede voortgang.

De Veldwachter: nieuwbouw van 124 appartementen in Schagen

20 juli 2020
Bot Bouw is voornemens op de locatie van Oudshoorn aan de Zuiderweg 124 appartementen te realiseren. Afgelopen woensdag konden de direct omwonenden zich laten informeren over de plannen tijdens een inloopmiddag.

Hoogste punt Poeldijkstraat Amsterdam

13 juli 2020
Afgelopen donderdag vond de viering plaats van het hoogste punt van het project Poeldijkstraat in Amsterdam. Er werden mooie woorden gesproken door Jesse Boom van opdrachtgever Woonstichting De Key en onze projectleider Johan Kuin.

Wooncompagnie en Bot Bouw ondertekenen aannemingsovereenkomst

6 juli 2020
‘Samen bouwen aan broodnodige sociale huurwoningen in Purmerend’. Aan de Lambertus Huisengastraat (Wagenweggebied) in Purmerend start naar verwachting half oktober de bouw van 70 sociale huurappartementen.