Bot Bouwgroep
K.P.C. de Bazelweg 2
Postbus 15, 1700 AA Heerhugowaard
072-5752700

Donderdagmiddag 5 april is bij nieuwbouwproject De Friesche Bocht in Alkmaar het hoogste punt bereikt. Toekomstige bewoner de heer Elzinga mocht het dakschot ‘aanpikken’ in het bijzijn van de andere kopers van de appartementen. Aanpikken is het vasthaken van de haken zodat de kraan een bouwelement omhoog kan hijsen.

Appartementencomplex De Friesche Bocht wordt gebouwd in de bocht van de Frieseweg/Randersdijk in Alkmaar, vlak naast de Friesebrug. Bot Bouw uit Heerhugowaard realiseert hier 23 stadsappartementen met een parkeerkelder. Alle woningen zijn verkocht. De bouw is gestart in juli 2017 en verloopt voorspoedig. De nieuwe bewoners krijgen een prachtig uitzicht over het water van het Noordhollands Kanaal met daarachter het panorama van de historische stad.

Luxe stadsvilla te koop
Het laatste onderdeel van het plan De Friesche Bocht is de bouw van een luxe stadsvilla. Deze ruime woning met grote tuin rondom staat verscholen in een rustig hoekje bij De Friesche Bocht, op steenworp afstand van de levendigheid van het centrum. De verkoop van deze vrijstaande woning met drie slaapkamers en twee parkeerplaatsen op eigen terrein is nu gestart. Meer informatie hierover is te vinden op defrieschebocht