Het bouwen van woningen en appartementen gaat niet alleen maar om stenen stapelen en bezig zijn met cement. Wij bouwen de woon- of werkplek van mensen. De plek waar ze met plezier oud willen worden of carrière willen maken. Ons werk heeft ook invloed op de mensen die om de bouwplaats heen wonen. Dat besef in combinatie met onze West-Friese mentaliteit ‘afspraak is afspraak’, is voor ons bouwen met de hoogste kwaliteit. Het aantal projecten dat wij realiseren, groeit hard. Kom daarom bij Bot Bouw in Heerhugowaard werken als:

Hoofduitvoerder

Als hoofduitvoerder stuur je uitvoerders aan verdeeld over meerdere projecten. Samen met de projectorganisator vorm je een sterk en hecht team met een grote zelfstandigheid. Jullie zorgen voor een gedegen projectvoorbereiding en aansluitend een effectieve en efficiënte uitvoering op de bouwplaats.

Je collega adviseur bouw- en logistiek heeft in de voorbereidingsfase reeds de bouwmethodiek en de inzet van materieel bepaald. Samen met de projectorganisator werken jullie dit verder uit in detail.
Jullie optimaliseren de voorbereidings- en uitvoeringsplanning om die vervolgens samen met je teamgenoten te bewaken tijdens de realisatiefase.

Je legt de onderaannemers vast en werkt inkoopopdrachten uit voor je projecten. Je werkt samen met vele externe partners en weet vanuit de Westfriese mentaliteit ´afspraak is afspraak´, de hoogste kwaliteit neer te zetten. Daarnaast ben je betrokken bij de financiële kostenbewaking.

Je werkt in een vast team en hebt nauw contact met je teamgenoten (projectleider, projectorganisator en uitvoerders). Jouw optimale aansturing van de uitvoering geeft rust in de uitvoeringteams. Je bent kritisch en denkt voortdurend na over hoe het beter kan. Jouw ervaring en kundigheid breng je op een enthousiaste manier over op de uitvoerders van de projecten waar jij leiding aan geeft.

Zijn er knelpunten of problemen? Dan stuur jij je uitvoerders aan en zorg je dat ze worden opgelost. We zoeken dus iemand die van aanpakken weet, snel kan schakelen, alles goed kan overzien en de verantwoordelijkheid voor meerdere projecten kan dragen.

Wat heb je nodig?

  • Diploma HBO Bouwkunde, dan wel gelijkwaardig niveau
  • Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Bouwtechnisch inzicht
  • Diploma “Basisveiligheid (VCA)”, “Veiligheid voor leidinggevenden (VCA-Vol)” en EHBO+BHV opleiding met periodieke herhaling
  • Affiniteit met automatiseringssystemen en kennis van BIM, Revit, docstream en snagstream.

Versterk jij ons bedrijf met deze kwaliteiten?

Kun je leidinggeven, snel schakelen en heb je goede contactuele eigenschappen, straal je autoriteit uit en ben je ook een teamspeler? Kun je kritisch zijn naar je zelf en weet je samen met collega’s een oplossing te bedenken als iets niet volgens plan verloopt? Stuur dan jouw reactie voorzien van CV per e-mail aan personeelszaken@botbouw.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Miranda Edens via tel.nr. 06-80165455.