Het ontwikkelen en bouwen van woningen en appartementen gaat niet alleen om stenen stapelen en bezig zijn met cement. Wij bouwen de woonomgeving van mensen. Dat besef in combinatie met onze West-Friese mentaliteit ‘afspraak is afspraak’ maakt dat wij woningen bouwen waar mensen met veel plezier in wonen.  

Het aantal projecten dat wij realiseren, groeit hard. Kom daarom bij Bot Bouw in Heerhugowaard werken als:

FINANCIEEL MEDEWERKER (24-32 uur)

Als Financieel Medewerker ondersteun je zowel de controller als de projectadministrateur. Je zorgt ervoor dat de bank op orde is. Je verricht diverse administratieve handelingen van het boeken en controleren van de binnenkomende facturen. tot het voorbereiden van de betalingen.

Je werkt in een vast team en hebt nauw contact met je teamgenoten. Je bent proactief, nauwkeurig, doortastend en denkt voortdurend na over hoe het beter kan. Jouw ervaring en kundigheid breng je op een enthousiaste manier over op je collega’s.

WAT HEB JE NODIG?

  • Minimaal diploma MBO financieel/administratief en HBO werk- en denkniveau
  • 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie is een pré
  • Je hebt ervaring met het werken met financieel geautomatiseerde systemen en processen
  • Ervaring binnen de bouw is een pré

VERSTERK JIJ ONS BEDRIJF MET DEZE KWALITEITEN?

Kun je snel schakelen en heb je goede contactuele eigenschappen, ben je analytisch ingesteld en kun je voortdurend het overzicht houden? Ben je een teamspeler en weet je samen met collega’s een oplossing te bedenken als iets niet volgens plan verloopt? Stuur dan jouw reactie voorzien van CV per e-mail aan personeelszaken@botbouw.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Miranda Edens via tel.nr. 06-80165455.